Over Pure Scents

Ik ben Linda en gelukkig getrouwd met mijn man en mama van 2 dochters Esmée en Emily. Met mijn gezin woon ik in Maasdijk (Westland). Naast mijn baan als accountspecialist ben ik Pure Scents begonnen om mijn olie avontuur te kunnen delen. Daarnaast heb ik ook nog een webshop Little Goodies. Hier vind je hippe en gepersonaliseerd babyshirts en kindershirts, leuke tassen, diverse items voor de babykamer, toffe cadeautjes voor speciale momenten en leuke kaarten.

Nadat ik had gehoord over essentiële olïen ben ik mijzelf hier verder in gaan verdiepen en heb ik na lang wikken en wegen de premium starterkit aangeschaft. Ik ben zo blij dat ik toen de starterkit heb aangeschaft omdat de oliën niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijkse leven. De diffuser staat bijna altijd wel aan en zonder m'n rollers ga ik de deur niet meer uit. In ons gezin gebruiken wij het echt voor alles; beter slapen, voor de ontspanning, voor pijn in de spieren/gewrichten, voor meer energie, weerstand boost en zo kan ik nog wel even doorgaan. En dat allemaal 100% natuurlijk!

Wil je ook graag een gezondere mindset en leefstijl en dit op een natuurlijke manier aanpakken? Stuur mij dan een berichtje dan vertel ik je graag over de ondersteuning van essentiële oliën in je dagelijkse leven.

 

Liefs Linda

© 2020 - 2023 Pure Scents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel