Young Living

De visie van Young Living is om ieder huishouden ter wereld te voorzien van essentiële oliën. Je ziet steeds meer dat mensen op zoek zijn naar een manier om hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren. Essentiële oliën zijn voor iedereen toegankelijk en dat geeft iedereen ook de mogelijkheid om op een natuurlijk manier hier aan te werken.

Young Living is het enige bedrijf dat de kwaliteit en zuiverheid van de oliën kan garanderen. Dit heeft er mee te maken dat zij als enige olieleverancier haar eigen boerderijen heeft. De planten en gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd en er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Young Living noemt dit het 'Seed to Seal' proces. Gedurende het hele proces wordt alles streng gecontroleerd, vanaf het zaadje tot aan de verzegeling van het flesje. Doordat Young Living met dit unieke proces werkt blijven de producten puur en van de hoogste kwaliteit.

De oliën van Young Living zijn 100% natuurlijk. Dat betekent dat ze enkel en alleen de olie bevatten. Je zou denken dat is toch logisch? Maar er zijn veel bedrijven die de olie aanvullen met een andere vette olie waardoor de werking ervan verzwakt. Je mag het namelijk als een essentiële olie noemen wanneer er maar 5% essentiële olie inzit.

Daarnaast is het ook van groot belang dat je een diffuser hebt van goede kwaliteit. De goedkopere diffusers zijn vaak van een slechtere kwaliteit plastic waardoor sommige oliën het plastic kunnen oplossen. Vervolgens adem je het plastic in en dat is natuurlijk niet goed voor je gezondheid.

Daarom is het erg belangrijk om voor de hoogste kwaliteit te kiezen bij oliën en een diffuser!

 

 

 

© 2020 - 2023 Pure Scents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel