iTovi scan

De iTovi scan is een apparaatje die kan meten welke essentiële oliën jou het beste kunnen ondersteunen. Hierdoor kan je heel gericht met de oliën aan de slag.

 

Hoe werkt de iTovi?

Alles in de wereld heeft een energie en een trilling, zo heeft alles in ons lichaam ook een eigen energie en trilling. De iTovi scan meet bij onze deze trillingen en kan dus meten waar ons lichaam uit balans is. De scan meet de verschillen in trillingen en kan dan in kaart brengen op welk gebied je uit balans bent. 

Wanneer de scan is gedaan, geeft de iTovi resultaten weer op emotioneel en lichamelijk vlak. Je kan dan heel goed zien welke elementen uit balans zijn en welke oliën je kunnen helpen om dit weer in balans te brengen. Stel je hebt een verstoring in je spijsverteringsstelsel dan geeft de iTovi dit dus aan en kan je in het rapport terug lezen welke olie je kan ondersteunen bij deze verstoring.

     

 

iTovi scan zelf ervaren

Ben je nieuwsgierig geworden? En zou je graag zelf de iTovi scan willen laten afnemen? Maak dan een afspraak voor een consult stuur een e-mail naar info@purescents.nl.

Tijdens het consult wordt er gescand op de 7 oliën die jou het beste kunnen ondersteunen. Na de scan zal je direct een uitleg over de scan ontvangen. Per e-mail zal je dan nog een uitgebreid rapport ontvangen waarin de uitslag van de iTovi scan is verwerkt. In het rapport zullen de 7 oliën met werking en toepassing beschreven worden. 

De kosten voor een consult zijn €35,-. Beslis je na het uitvoeren van de scan om een starterkit te bestellen dan ontvang je de €35,- retour. 

Ben je al een 'Bloomer' dan betaal je voor een consult €25,-.

 

 

 

 

 

© 2020 - 2023 Pure Scents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel